Warning: file_get_contents(http://www.bing.com/search?q=Jeg+ville+være&first=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/html/wp-includes/function.php on line 547

Warning: file_get_contents(http://www.bing.com/search?q=Jeg+ville+være&first=): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/html/wp-includes/function.php on line 547
Best Download [Tove Ditlevsen Olga Ravn] ☆ Jeg ville være enke, og jeg ville være digter || [Religion Book] PDF ↠
Best Download [Tove Ditlevsen Olga Ravn] ☆ Jeg ville være enke, og jeg ville være digter || [Religion Book] PDF ↠
Sep 18, 2020 - 06:33 AM By Tove Ditlevsen Olga Ravn

Jeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruJeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruppen Sort Samvittighed.
 • Title: Jeg ville være enke, og jeg ville være digter
 • Author: Tove Ditlevsen Olga Ravn
 • ISBN: 9788702172829
 • Page: 324
 • Format: Paperback

Comments

Lea Vilhelmsen Sep 18, 2020 - 06:33 AM
Fantastiske tekster sat meningsfuldt sammen. Jeg er helt solgt og må læse flere af hendes ting. Fede gamle billeder og nye fortolkninger til. OG så den titel Dejlig bog!!
Click to Replay
Mia Dall Sep 18, 2020 - 06:33 AM
God lille samling, dejligt møde med Ditlevsen på grænsen mellem fiktion og biografi. Dog kan jeg ikke forlige mig med Sort samvittigheds illustrationer i bogen, jeg synes ikke deres billeder klæder Ditlevsen. De er for forcerede og skabagtige til forskel for Ditlevsens dybde og fintfølelse. Jeg synes de lukker teksterne og giver et endimensionelt billede af betydningen. Ærgerligt og på mange måder unødvendigt. Men en helt igennem dejlig læseoplevelse!
Click to Replay
Tóra Sep 18, 2020 - 06:33 AM
Tove Ditlevsen er uden tvivl en kvinde fyldt med inspiration til verden. Ja, kvinden prøvede at begå selvmord et par gange - og det var også hendes egen handling, der tog livet af hende - men hun var en kunstner fyldt med kærlighed for livets elementer - her især litteraturen. - Man har indtryk af, sagde min lille intelligente gæst, at det altid sneede eller regnede i Deres barndom. Men det kan jo ikke være rigtigt? - Nej, indrømmede jeg, men kunne ikke forklare barnet, at det kan regne [...]
Click to Replay
Anna-Sofie Sep 18, 2020 - 06:33 AM
Jeg er helt med på "Tove-feberen" - hun er kommet ind i mit liv (igen) på det helt rigtige tidspunkt. I denne bog er det først og fremmest hendes humor og skarpe selv-iagttagelsesevne, der imponerer. Hun putter sig ikke med sig selv, men deler ud - alligevel er hun aldrig privat (på den pinlige reality-måde, men personligt vedkommende hele vejen igennem.Hendes klummer er en fornøjelse at læse, og hendes brevkasse-svar menneskekærlige og kloge.
Click to Replay
Eirin Gundersen Sep 18, 2020 - 06:33 AM
"I øjeblikket synes jeg ikke, man har kendt et menneske, hvis man ikke har kendt det som barn." Dette har vært mitt første møte med Tove Ditlevsen, men det er så mye fint i denne boka, så mange setninger som har festa seg, gjort inntrykk, så nå tror jeg at jeg må sjekke ut mer av henne!
Click to Replay
Julie Rasmine Larsen Sep 18, 2020 - 06:33 AM
Jeg læste bogen i ét hug her til aften! Kunne slet ikke stoppe mig selv. Hvilken livsindsigt, hvilken kvinde, hvilken formidler, hvilket menneske. Jeg er ikke mindre ramt at Tove-feber, og jeg beundrer Olga Ravns sammensætning af teksterne og Sort Samvittigheds illustrationer❤️❤️❤️❤️ Alle burde læse den! 1000 stjerner til Tove⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Click to Replay

Leave a Comment

Name
Email
Your Comment
Jeg ville være enke, og jeg ville være digter By Tove Ditlevsen Olga Ravn Jeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruJeg ville v re enke, og jeg ville v re digter er en samling af Tove Ditlevsens glemte tekster Hendes klummer og kommentarer, essays og brevkassesvar Hun skriver om alkoholen, de fattige og kernefamilien, om barndommen, b gerne, ber mmelsen, nostalgien og de indlagte p hospitalet Om b rnene og ensomheden, om weekend drankerne og d den.Bogen er illustreret af kunstnergruppen Sort Samvittighed.

Share this article...
 • Best Download [Tove Ditlevsen Olga Ravn] ☆ Jeg ville være enke, og jeg ville være digter || [Religion Book] PDF ↠
  324 Tove Ditlevsen Olga Ravn
 • thumbnail Title: Best Download [Tove Ditlevsen Olga Ravn] ☆ Jeg ville være enke, og jeg ville være digter || [Religion Book] PDF ↠
  Posted by:Tove Ditlevsen Olga Ravn
  Published :2020-06-13T06:33:50+00:00